X

Diferents enquestes donen la victòria al PP a les eleccions madrilenyes

Isabel Díaz Ayuso podria ser reelegida, això sí, amb el suport de Vox, ja que la suma dels dos partits aconseguiria la majoria absoluta, 69 diputats

28/04/2021

Diferents enquestes donen la victòria al PP a les eleccions madrilenyes

Les diferents enquestes de les eleccions a l’Assemblea de Madrid coincideixen a donar la victòria al PP per àmplia majoria, encara que no la suficient per a Governar en solitari.
Isabel Díaz Ayuso podria ser reelegida, això sí, amb el suport de Vox, ja que la suma dels dos partits aconseguiria la majoria absoluta, 69 diputats. Avui dimecres és el darrer dia per a publicar enquestes abans de les eleccions del 4 de maig i totes auguren la sortida de Ciutadans de l’Assemblea, en no aconseguir arribar al 5 per cent dels sufragis. També coincideixen en què la suma de les tres formacions d’esquerres, el Partit Socialista, Más Madrid i Unides Podem, s’allunya de la majoria absoluta. Ni el debat entre els 6 candidats a Telemadrid, ni el debat fallit a la cadena SER, ni la recta final de la campanya, marcada per l’enviament de diverses cartes amenaçadores, semblen haver canviat la intenció de vot dels madrilenys.

28/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris