X

L’economista Pau Montserrat: “El cas de Son Bordoi fou el principi del final de Sa Nostra”

"Balears ha quedat sense múscul financer, sense obra social de cap caixa. També n'han sortit perjudicats els treballadors per la reestructuració"

29/04/2021

L’economista Pau Montserrat: “El cas de Son Bordoi fou el principi del final de Sa Nostra”

Segons l’economista Pau Montserrat, el cas de Son Bordoy, que es jutja ara a l’Audiència Nacional, és el principi del final de Sa Nostra. Un fet que amaga certa opacitat, ja que Montserrat ha dit que “als politics no els interessa gaire que els ciutadans sàpiguen, amb llum i taquígrafs, què ha passat a Sa Nostra i recorda que “amb vots de PP i PSOE s’ha denegat que hi hagi comissió d’investigació parlamentària pel cas Sa Nostra”.

“Això ha afectat molt negativament a Balears. Sobretot als contribuents, que hem injectat 24 mil milions i que veurem si en recuperem poc més de 3.000 milions”, assegura.

D’aquesta manera, “Balears també ha quedat sense múscul financer, sense obra social de cap caixa. També n’han sortit perjudicats els treballadors per la reestructuració i pel canvi del model de negoci bancari, perquè ja no fan falta persones venent productes financers al carrer”.


Comença a l’Audiència Nacional el judici a la cúpula de l’antiga Sa Nostra

29/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris