X

La dona que ha mort amb covid a Menorca aquest divendres tenia 75 anys

La variant britànica està afectat però a gent més jove, d'entre 45 i 55 anys, i totalment sana

30/04/2021

La dona que ha mort amb covid a Menorca aquest divendres tenia 75 anys

La defunció que s’ha comunicat aquest divendres a Menorca correspòn a una dona de 75 anys, que estava a ingressada a l’UCI de l’Hospital Mateu Orfila des de l’11 d’abril.

A Menorca hi ha actualment 9 brots controlats. Dels 87 casos actius, la majoria corresponen a la variant britànica, que ha entrat amb força a l’illa des de mitjans d’abril. Això ha provocat un canvi de perfil dels infectats i també entre els pacients ingressats a l’hospital. Menorca està patint un canvi de tendència. Ha estat la darrera illa on ha arribat la variant britànica, molt més contagiosa. Als brots actius hi ha grups d’infectats de fins a 19 persones.

A més, pot provocar una major gravetat entre els pacients en el decurs de la malaltia, amb el perill que això comporta de saturació de les instal·lacions sanitàries. Per això, les autoritats sanitàries demanen als menorquins ser molt prudents amb les seves relacions socials i emprar, si és necessari, l’hotel Covid en el cas que no es pugui assegurar fer un estricte aïllament al domicili.

30/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris