El Palma Futsal s’imposa al líder a casa (2-1)

01/05/2021

El Palma Futsal ha sumat una important victòria al Palau Municipal d’Esports de Son Moix davant el primer classificat de la Primera Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala, el Llevant (2-1), i es col·loca provisionalment segon, a l’espera del que faci El Pozo Murcia. Els de Vadillo es situen a més a només dos punts del liderat de la categoria.

Lolo, als 3 minuts de partit, feia el primer pels palmesans, que s’han mostrar molt sòlids en defensa durant la primera meitat, i amb ocasions per ampliar la distància en el marcador. Ho ha aconseguit finalment Higor ja al minut 11 de la segona meitat.

En el tram final del duel, amb el Llevant ja jugant de 5, Marc Tolrà ha pogut escurçar distàncies. Però el Palma ha aconseguit mantenir el 2 a 1 definitiu.