X

Ordre de cerca internacional per al pare desaparegut a Tenerife

Continua la investigació per trobar l'home i les seves dues filles, d'1 i 6 anys

01/05/2021

Ordre de cerca internacional per al pare desaparegut a Tenerife

El Jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Güímar (Tenerife) ha dictat una ordre de cerca internacional del pare i les seves dues filles, d’1 i 6 anys, desapareguts aquest dimarts a Tenerife, van informar a Efe fonts de la recerca. Aquest jutjat, quan va incoar les primeres diligències, declarades secretes, el va fer per la presumpta comissió d’un delicte de segrest.

De fet, fonts de la recerca insisteixen de manera reiterada que hi ha obertes diverses vies i que no es descarta cap hipòtesi. En el marc d’aquestes diligències s’han practicat registres a la casa i una finca del pare en el municipi de Candelaria, i a més s’ha pres declaració a familiars i afins dels desapareguts. Així mateix, el jutjat va emetre un requeriment a diversos bancs perquè comprovin si Tomás Antonio G.C. va poder realitzar algun moviment abans de desaparèixer. A més, la Guàrdia Civil va decidir reforçar els controls en ports i aeroports després de rebre la denúncia de la mare.

Està previst que al llarg d’aquest dissabte se sumin a les labors de recerca del cas agents de la unitat central operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, especialitzada en els casos més complicats, i que ja va intervenir en uns altres com el de Diana Quer, Gabriel Cruz o Asunta Basterra. Fins ara, la recerca va poder localitzar restes de sang en el vaixell de Tomás Antonio G.C., en el qual va ser vist per última vegada abans de desaparèixer sense que estigués acompanyat en aquest moment per les seves filles. Les labors de cerca en el litoral de Tenerife s’han reprès a primera hora d’aquest dissabte.

01/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris