X

Valldemossa tria la beateta, tot i no saber si hi haurà festes

Clara Amengual Torres ha sortit elegida per part participar a la colcada del carro triomfal

01/05/2021

Valldemossa tria la beateta, tot i no saber si hi haurà festes

Clara Amengual, de set anys, ha sortit elegida mitjançant un sorteig

Clara Amengual Torres és la nina de set anys de Valldemossa triada per ser la beata d’aquest estiu. S’hi havien presentat dotze candidates. Tot d’una que el seu nom ha estat dit, na Clara s’ha mostrat tímida però contenta. Sa mare estava molt satisfeta.

“Convid tota la gent de Mallorca perquè vengui a Valldemossa a veure el carro”, ha dit la nina. “Nosaltres som del poble, i estam molt contents perquè na Clara serà la beateta d’aquest estiu. L’any passat no hi va haver festes, però voldríem que enguany n’hi pogués haver”, ha manifestat la mare de la nina.

Tot i que la nina que representarà la beata ja ha estat triada mitjançant sorteig, l’Ajuntament encara no sap si les festes es realitzaran amb normalitat. “La vacunació avança a bon ritme, i esperem que pel juliol es puguin fer les festes i la colcada amb el carro triomfal. Si això, però, no pot ser, almanco els papers que representen els nins ja estaran triats”, ha dit el batle del poble, Nadal Torres.

Molts de valldemossins han assistit al centre Costa Nord per veure el sorteig. Tots coincidien que si el carro triomfal surt dia 28 de juliol, serà senyal que la normalitat s’ha recuperat un poc més.

01/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris