X

El Mallorca s’acosta una mica més a Primera

La victòria davant el Mirandés (2-1) i l'empat de l'Almeria a casa (2-2) fa que ara mateix la distància amb el tercer classificat sigui de 8 punts més el goalaverage

01/05/2021

El Mallorca s’acosta una mica més a Primera

El Reial Mallorca ha sumat una vital victòria avui a casa davant el Mirandés (2-1) que, unit a l’empat de l’Almeria davant l’Ovieda, acosta una mica més als de Luis García Plaza a la Primera Divisió. Ara mateix la distància respecte al tercer classificat és de 8 punts, tot i que el Leganés podria quedar a 7 en cas d’aconseguir la victòria en el seu duel demà contra l’Sporting.

No ha estat el millor partit dels mallorquinistes que, això si, han gaudit d’oportunitats per avançar-se en el marcador ja des de l’inici del partit. Ho ha pogut fer mitjançant Abdón Prats just abans del descans. L’artanenc ha fet l’1 a 0 amb un xut dins l’àrea que ha rebotat en un defensor, fent inútil l’estirada del porter Lizoain.

A la represa, una altra acció d’Abdón ha acabat amb el gol en pròpia porteria de Vivian. Pareixia que amb aquest 2 a 0 el partit quedava sentenciat, però Nais Djouahra, amb un bon xut des de fora de l’àrea, donava vida al conjunt burgalès. Tot i intentar-ho, el Mirandés no ha pogut aconseguir l’igualada, i els 3 punts queden a casa. 3 punts que acosten una mica més al Mallorca a la categoria d’or del futbol espanyol.

01/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris