X

La Guàrdia Civil recupera a Palma un chihuahua robat a Barcelona

Una sèrie de gestions van permetre situar a la localitat diversos exemplars d'aquesta raça

02/05/2021

La Guàrdia Civil recupera a Palma un chihuahua robat a Barcelona

La Guàrdia Civil ha recuperat a Palma un ca de raça chihuahua que havia estat sostret a la localitat de Castelldefels, a la província de Barcelona, el mes de novembre de l’any passat. Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de Balears, van tenir coneixement de la possible possessió d’una dona resident a l’illa d’aquest ca de raça chihuahua suposadament sostret. Els agents ho van comprovar, després d’haver acreditat que figurava denunciada el robatori del ca en dependències de la Policia Local de Castelldefels.

En aquest moment, amb l’objectiu de localitzar l’exemplar caní en qüestió, els agents van realitzar una sèrie de gestions i serveis que van permetre situar a la localitat de Palma diversos exemplars d’aquesta raça.

Com a resultat de les perquisicions es va comprovar a través del número del microxip, que un dels exemplars de chihuahua localitzats era el sostret, resultant la posseïdora de l’animal investigada com a presumpta autora d’un delicte d’encobriment, i procedint a la devolució del ca a la seva propietària.

02/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris