X

El sector de l’oci nocturn d’Eivissa, en espera de poder obrir aquesta temporada

Pròximament hi ha una sèrie de reunions mitjançant les quals volen arribar a un acord amb el Govern per obrir al mes de juliol

02/05/2021

El sector de l’oci nocturn d’Eivissa, en espera de poder obrir aquesta temporada

El sector de l’oci nocturn es troba molt pendent de l’evolució de la pandèmia i del procés de vacunació. A Eivissa esperen que les negociacions que estan mantenint amb el Govern donin resultat, i els permetin sortir de l’incertesa amb vista a la temporada que està apunt de començar.

Tractant-se com es tracta d’un dels principals pilars de l’economia de l’illa, un sector que abans de la pandèmia movia 770 milions d’euros cada estiu i atreia milers de turistes a l’illa, ara no sap si podrà obrir aquesta temporada o no.

La setmana que ve, l’associació Ocio de Ibiza es reuneix amb el Govern. Esperen una resposta clara davant la proposta d’obertura de les discoteques que els varen presentar. Asseguren que un estiu encara; però si són dos estius sense poder obrir, n’hi haurà molts que “quedaran pel camí”.

Per a fer-ho, plantegen controls d’entrada a les portes per garantir que hi accedeix públic vacunat o sense el virus; i un cop dins la pista, mascareta obligatòria.

02/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris