X

Denuncien una agressió a un conductor del TIB pel preu del billet

La víctima va rebre diversos cops de puny i talls pel trencament de la mampara protectora

02/05/2021

Denuncien una agressió a un conductor del TIB pel preu del billet

El Sindicat Autònom de Transport de les Illes Balears, el SATI, ha denunciat l’agressió a un conductor dels autobusos del TIB per part d’un passatger. El motiu de l’atac seria el preu del billet, segons explica el sindicat en un comunicat. Els fets haurien tengut lloc dijous passat a Manacor. El conductor va rebre diversos cops de puny i va patir talls pel trencament de la mampara protectora. Aquesta agressió arriba en un context de queixes d’usuaris del TIB per les noves tarifes.

El conductor ja ha interposat una denúncia davant la policia local de Manacor. Tot i les agressions, aquest treballador ha pogut tornar a la feina els darrers dies. El responsable de SATI, Juan Rodríguez, ha explicat a IB3Ràdio que aquest “no és un cas aïllat. En els quatre mesos que porta implantat el nou sistema tarifari, les queixes als conductors del TIB amb insults, faltes de respecte i tota mena d’agressions verbals amb motiu del cost del preu del bitllet s’han multiplicat”.

El sindicat destaca que es necessari informar millor als usuaris sobre el sistema tarifari, tant en les parades com a l’interior dels vehicles. Per això reclamem al Govern que faci els canvis necessaris perquè el preu dels bitllets deixi de ser un motiu de conflicte.

02/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris