X

L’Atlètic Balears certifica la seva presència a la Primera Divisió Federació la pròxima temporada

S'ha imposat per 1-0 al amb gol de Vinicius Tanque

02/05/2021

L’Atlètic Balears certifica la seva presència a la Primera Divisió Federació la pròxima temporada

Atlètic Balears 1 – 0 Villanovense

L’Atlètic Balears s’ha imposat avui migdia al Villanovense (1-0) i garanteix així de manera matemàtica la seva presència la pròxima temporada a la Primera Divisió de la Federació, tercera categoria del futbol espanyol.

Després d’una primera part amb poques ocasions de gol, els de Xavi Calm s’han llençat a l’atac a la segona meitat. Però no ha estat fins als minuts finals quan Vinicius Tanque ha fet l’únic gol del partit. .

Una diana molt celebrada a l’estadi Balear que val la classificació per jugar a la Primera Federació.

Villarrubia 1 – 1 Poblense

Per la seva banda, el Poblense ha rescatat un punt a Villarrubia de los Ojos. Als 18 minuts de la primera part, Julen Colinas ha avançat l’equip local. A poc a poc, l’equip pobler ha guanyat presència en l’àrea rival i, al minut 83, Dani Benítez ha establert el definitiu empat a un.

No obstant això, als darrers minuts els d’Óscar Troya han pogut endur-se’n els tres punts, però les ocasions no han acabat per entrar.

Barça B 2 – 1 UD Eivissa

Qui si que ha perdut avui ha estat l’UD Eivissa, que ja no es jugava res en la seva visita al Johan Cruyff. El filial blaugrana necessitava d’una victòria per aconseguir la classificació pel playoff d’ascens a Segona Divisió -pel qual ja està classificat el conjunt eivissenc- i els gols de Rey Manaj i de Konrad decantaven el triomf del costat blaugrana. Ja a la segona meitat Davo escurçava distàncies per a la UD, però el resultat ja no tornaria a variar.

Espanyol B – Penya Esportiva (suspès)

Finalment, el duel de la Penya Esportiva al camp de l’Espanyol B es va ajornar després d’un positiu en covid a l’equip eivissenc.

02/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris