X

El Mallorca pot tenir a Son Moix contra l’Alcorcón la primera oportunitat d’ascendir a Primera

Si els resultats dels rivals acompanyen, l'equip de García Plaza pot segellar l'objectiu a casa d'aquí a quinze dies, si no ho podria fer a Tenerife sense dependre de ningú

03/05/2021

El Mallorca pot tenir a Son Moix contra l’Alcorcón la primera oportunitat d’ascendir a Primera

El Reial Mallorca té l’ascens a Primera a tocar. Queden cinc jornades perquè acabi la Lliga i l’equip de Luis García Plaza només necessita sumar 7 punts en aquests cinc partits per aconseguir l’ascens sense dependre de ningú ni de cap altre resultat.

Aquest pròxim dissabte 8 de maig, el Mallorca visitarà La Rosaleda per enfrontar-se al Màlaga. En aquesta jornada encara no pot aconseguir l’ascens però sí segellar la disputa d’un play-off que ara mateix ningú no preveu. Però després d’aquest partit ja pot arribar la primera oportunitat per acabar d’enllestir l’objectiu.

El cap de setmana del 15 i 16 de maig, el Mallorca rebrà l’Alcorcón a Son Moix i aquí l’ascens ja pot estar en joc. Hi estarà si els mallorquins han guanyat el Màlaga al partit anterior o si els seus perseguidors no han aconseguir retallar-li distància. Depenent del que hagi passat a la jornada prèvia, aquest partit contra els madrilenys podria ser la primera pilota d’ascens.

Si el Mallorca no falla però els seus perseguidors tampoc, el Mallorca ascendiria a la jornada prevista per al dimecres 19 de maig contra el Tenerife a l’Heliodoro Rodriguez López. Recordem que, per ascendir, el Mallorca necessita sumar 7 punts, una xifra a què pot arribar en aquest tercer partit.

Si els de Luis García Plaza no aconsegueixen certificar l’ascens directe ni contra l’Alcorcón ni contra el Tenerife, encara tendrien dues oportunitats més per aconseguir-ho. Seria a les dues darreres jornades del campionat contra el Saragossa a Son Moix i contra la Ponferradina fora de casa.

 

 

CALENDARI DEL MALLORCA

Jornada 38. Màlaga – Mallorca (8 de maig. 21.00 H)

Jornada 39 Mallorca – Alcorcón (15 – 16 de maig. Data i hora per confirmar)

Jornada 40. Tenerife – Mallorca (19 de maig. Data i hora per confirmar)

Jornada 41. Mallorca – Saragossa (22 – 23 de maig. Data i hora per confirmar)

Jornada 42. Ponferradina – Mallorca (29 – 30 de maig. Data i hora per confirmar)

 

03/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris