X

Detingut l’home que hauria agredit un conductor del TIB a Manacor

El conductor va rebre diversos cops de puny i va patir talls pel trencament de la mampara protectora

03/05/2021

Detingut l’home que hauria agredit un conductor del TIB a Manacor

El conductor va rebre diversos cops de puny i va patir talls pel trencament de la mampara protectora. / POLICIA NACIONAL

La Policia Nacional ha detingut l’home denunciat per agredir un conductor dels autobusos del TIB a Manacor. El motiu de l’atac seria el preu del bitllet, segons confirma la Policia en un comunicat. Els fets varen tenir lloc dijous passat a Manacor. El conductor va rebre diversos cops de puny i va patir talls pel trencament de la mampara protectora. L’home està acusat d’un delicte de danys i lesions.

El conductor va interposar una denúncia davant la Policia Local de Manacor. Tot i les agressions, el treballador s’ha pogut tornar a reincorporar al seu lloc.

El responsable de SATI, Juan Rodríguez, explica a IB3 Notícies que aquest “no és un cas aïllat. En els quatre mesos que porta implantat el nou sistema tarifari, les queixes als conductors del TIB amb insults, faltes de respecte i tota mena d’agressions verbals amb motiu del cost del preu del bitllet s’han multiplicat”.

03/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris