X

Engel & Völkers construeix a Campos un hotel hípic exclusiu per a només 30 clients

Obrirà, previsiblement, el 2023 i tant els hostes com la població general podran practicar-hi la hípica en les seves diverses modalitats

03/05/2021

Engel & Völkers construeix a Campos un hotel hípic exclusiu per a només 30 clients

El grup immobiliari Engel and Völkers confirma l’execució d’una macropromoció turística al terme de Campos. La notícia l’avançà fa uns dies el diari Ultima Hora i està envoltada d’un cert secretisme. La batlessa de Campos, Xisca Porquer, també ratifica les informacions publicades en premsa, però no vol anar més enllà. El grup també opta per la discreció, encara que avala que el projecte d’un hotel rural amb cavalls i camps de polo està avançat.

L’allotjament està distribuït en quatre edificis que tendran cabuda per a 30 clients.  Serà l’establiment rural més exclusiu de Campos i, segons algunes informacions, no estarà disponible fins el 2020.

Les parts consultades per IB3 Notícies afegeixen que l‘endarreriment és motivat per la Covid, que ha condicionat amb escreix el calendari.

La part més ambiciosa de l’hotel són els jardins i l’entorn natural. El grup Engel and Völkers a Mallorca desmenteix que la xifra invertida en el paisatgisme sigui de 10 o 15 milions però sí que afirmen que és una suma potent. Per aquestes extensions hi haurà cavalls, 75 concretament i de fet, els inversors volen que el club hípic estigui obert a la població en general. Campos tendrà d’aquesta manera 25 agroturismes i 2 hotels d’interior

03/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris