X

Maria de la Salut fa feina per legalitzar l’aparcament construït en sòl rústic

Tot després que l'Agència de Defensa del Territori ha obert diligències per constatar si aquest espai es va construir legalment

03/05/2021

Maria de la Salut fa feina per legalitzar l’aparcament construït en sòl rústic

L’Ajuntament de Maria de la Salut fa feina per legalitzar l’aparcament construït en sòl rústic. Recull la informació necessària per enviar-la a l’Agència de Defensa del Territori. Tot després que l’organisme hagi obert diligències per constatar si aquest espai es va construir legalment.

El batle de Maria, Bernat Quetglas, explica que es va arribar a un acord amb un particular per fer ús d’aquell espai i construir-hi un aparcament. L’obra, diu, es va fer amb l’objectiu que el Consell aprovés les normes subsidàries i que fos legal. La institució insular va fer enrere el projecte i els terrenys continuen sent rústics. Ara, l’Agència de Defensa del Territori ha obert acta per constatar si s’ha produït una infracció urbanística. El batle explica que ara s’està redactant la nova normativa per donar-li legalitat en aquest terrenys.

Fa més de 6 mesos que l’aparcament està tancat. El batle aposta per legalitzar l’espai amb una modificació puntual de les normes, per alleugerir el procés. Sinó, diu, s’hauran de restituir les actuacions, com retirar el paviment que l’Ajuntament va posar. Quetglas espera que la tramitació sigui al més aviat possible, ja que és un aparcament dissuasiu.

03/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris