X

‘Un matí inventat’, el 8è disc de Jaume Tugores

És la primera vegada que Tugores posarà veu als seus concerts.

03/05/2021

‘Un matí inventat’, el 8è disc de Jaume Tugores

Jaume Tugores torna als escenaris amb el seu 8è disc titulat ‘Un matí inventat’. Tugores no abandona la guitarra, però el seu darrer treball té un format nou. Es tracta d’un llibre de contes infantils que ell mateix ha escrit i musicat i que aquest dimarts s’estrena al Teatre Principal de Palma en el cicle ‘Els Principals d’Ib3‘. ‘Un matí inventat’ és el títol de la cançó de bressol que el guitarrista Jaume Tugores va escriure fa 14 anys per dormir el seu primer fill. “A partir de llavors, vaig tenir clar que volia fer un disc, on expressar totes les emocions que m’havien provocar els meus fills”, explica Tugores.

‘Un matí inventat’ dona nom al 8è treball de Tugores. Un disc en el que la guitarra continua sent la protagonista principal, però que fa de fil conductor d’una sèrie de contes infantils que el mateix tugores ha escrit. Es tracta, per tant, d’un llibre-disc, il·lustrat per Mar Serra i que aquets dimarts s’estrena al Teatre Principal en format de contacontes musical.

És la primera vegada que Tugores posarà veu als seus concerts. L’acompanyarà Carol Doménech, integrant de Cap Pel·la a les veus i 6 músics instrumentals més.

03/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris