X

Relleu en la cúpula d’Hotelbeds: Joan Vilà deixa pas a Nicolas Huss

Huss ha estat conseller delegat d'Ingenico i Visa Europe

05/05/2021

Relleu en la cúpula d’Hotelbeds: Joan Vilà deixa pas a Nicolas Huss

Nicolas Huss.

Relleu a la cúpula d’Hotelbeds. El president executiu d’Hotelbeds, Joan Vilà, ha anunciat aquest dimecres la seva decisió de passar a ocupar un càrrec no executiu en el consell d’administració de la companyia, després de més de 30 anys.

Vilà pensava retirar-se de la gestió de l’empresa el 2020, però l’arribada de la pandèmia va requerir que retardés aquesta decisió per a dirigir la companyia durant la crisi. Per això, ara que la companyia es troba en millor posició, ha decidit passar a un lloc no executiu, ha explicat la companyia.

Va començar la seva carrera en la companyia en 1989, quan es va incorporar al Grup Barceló Travel per a dirigir una oficina receptiva a Espanya. Posteriorment, va ser nomenat membre del comitè executiu de First Choice PLC, que, el 2007, es va fusionar amb la divisió de turisme de TUI AG per a formar TUI Travel PLC (el precursor de l’actual TUI Group), on Vilá també va ser membre del comitè executiu. En 2016, Hotelbeds es va escindir de TUI i va ser adquirit pels fons Cinven i CPPIB, estant Joan Vilà en el càrrec de president executiu.

Així mateix, la companyia ha nomenat com a conseller delegat a Nicolas Huss, anterior conseller delegat d’Ingenico i Visa Europe, per la qual cosa disposa d’experiència en els sectors de pagaments, serveis financers i viatges.

D’altra banda l’actual president no executiu del comitè consultiu, Richard Solomons, ha estat nomenat també president no executiu del consell d’administració.

05/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris