X

La Justícia avala la zonificació del lloguer turístic del Consell de Mallorca

Habtur interposà un recurs per anul·lar-la, perquè la considera arbitrària. Ara, la patronal del lloguer turístic analitza si poden recórrer la sentència

05/05/2021

La Justícia avala la zonificació del lloguer turístic del Consell de Mallorca

El Tribunal Superior de Justícia de les Balears dona la raó al Consell de Mallorca en la zonificació per ordenar i limitar el lloguer turístic. La Sala troba “proporcionades i raonables” les limitacions que estableix la zonificació del lloguer turístic del Consell de Mallorca. Restriccions que responen, diu, a l’interès general. La sentència, per exemple, parla del difícil accés a l’habitatge dels treballadors a les zones turístiques madures.

La patronal del lloguer turístic, Habtur posà recurs a la zonificació perquè la considera arbitrària i poc igualitària per als propietaris. Ara, diuen, estan decebuts amb la decisió del Tribunal i estudien un possible recurs a la decisió.

Per al consell, la sentència favorable a la zonificació del lloguer turístic reafirma la validesa de posterior Pla d’Intervenció d’Àmbits Turístics. La norma que regula el PIAT està pendent d’un altre recurs.

05/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris