X

El Consell i els ajuntaments d’Eivissa injecten 3,5 milions d’euros a microempreses i autònoms

Les ajudes aniran dels 1.500 als 2.500 euros i s'hauran de convocar abans del 31 de juliol

05/05/2021

El Consell i els ajuntaments d’Eivissa injecten 3,5 milions d’euros a microempreses i autònoms

Els autònoms i les empreses d’Eivissa més afectats per la pandèmia tenen una nova font d’ajuda. Consell i ajuntaments s’han compromès a aportar un total de 3 milions i mig d’euros a aquesta finalitat. Els consistoris hauran de convocar les ajudes abans del 31 de juliol.

El consell d’Eivissa aportarà més d’1 milió 400.000 euros i els ajuntaments diferents quantitats, segons la grandària del municipi. En total, 3 milions 500MIL euros a repartir en ajudes d’entre 1.500 i 2.500 euros als empresaris i autònoms afectats per la pandèmia.

Aquests 3 milions i mig se sumaran al gairebé milió i mig que el Govern Balear va destinar en el mateix concepte als ajuntaments, així que s’espera que en total aquesta convocatòria pugui superar els 5 milions d’euros.

Els sectors de restauració, comerç, activitats culturals, activitat d’oci infantil i transport, són alguns dels que podran accedir aquestes ajudes que els consistoris hauran de convocar abans del 31 de juliol

Aquesta aportació extraordinària del consell se suma als quasi 2 milions 400MIL euros que la institució insular ja va destinar a la convocatòria d’ajudes per pal·liar els efectes de les restriccions de la fase 4.

05/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris