X

A l’espera de la baixada de restriccions sanitàries per casar-se a la fàbrica Gordiola

L'organització d'esdeveniments tem nous ajornaments i cancel·lacions; la vidriera diu que no es poden queixar per la crisi

06/05/2021

A l’espera de la baixada de restriccions sanitàries per casar-se a la fàbrica Gordiola

L'empresa de serveis manacorina Tot Apunt i la vidriera Gordiola s'han associat en el negoci de l'organització d'esdeveniments

Noces, esdeveniments d’empreses i altres tipus de celebracions han patit especialment les restriccions de reunió per la covid i les empreses del sector veuen amb preocupació com l’allargament de mesures de prevenció sanitària apunta a possibles nous ajornaments i cancel·lacions d’esdeveniments. “Intentam aguantar el client, però la desesperació i els nirvis duen les cancel·lacions”, explica Mariela Adrover, directora de la manacorina Tot Apunt després de veure que els que ajornaren la seva festa amb ells l’any passat, finalment l’han cancel·lada definitivament i, fins i tot, els que la tenen programada pels pròxims mesos “cancel·len directament i els hem de tornar els doblers”.

Dependència internacional 

El greuge de la pandèmia per aquest tipus d’empreses, augmenta més encara si es té en compte que una part significativa del seu negoci depen de clients internacionals que escullen Mallorca per fer-hi les seves presentacions de producte i altres reunions i en arribar de fora, “necessiten major planificació”.

L’aventura amb Gordiola

Malgrat la incertesa davant els pròxims mesos, Tot Apunt ha presentat l’associació amb la fàbrica de vidres Gordiola, per fer actes als jardins interiors i sales en desús de la fàbrica i museu a la carretera de Manacor, a Algaida. “Hi ha interès, diu Adrover, però no s’acaba de definir el calendari a l’espera de com evolucionaran les restriccions”. Quant al propietari de la tricentenària artesania i membre de la nissaga, Daniel Aldeguer Gordiola, diu que no es pot queixar, “hem seguit fabricant, tenim els clients de tota la vida, els decoradors que continuen acudint a nosaltres i els hotels en rehabilitació que també hi confien”.

En qualsevol cas, Gordiola ha vist disminuir la demanda en un mercat repartit al 50% entre el client mallorquí i l’estranger resident i confia tenir enllestida en breu la pàgina web per donar sortida a la venda online després de salvar dificultats de disseny i d’inclusió del catàleg de producte, a més de les logístiques d’embalatge i enviament.

Teatre Principal d’Inca i Raixa

Entre les darreres comandes importants de Gordiola, per la seva trascendència pública, hi ha el de la rehabilitació de la làmpada d’aranya del Teatre Principal d’Inca. També la fabricació en marxa d’unes altres làmpades per la finca pública de Raixa.

06/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris