X

Elles, el germen d’Adlib

La mostra 'Moda a Eivissa: cosir i vestir' mostra els treballs, les ferramentes i els rostres de les precursores de la moda eivissenca en el seu 50 aniversari

06/05/2021

Elles, el germen d’Adlib

En el 50 aniversari de la passarel·la Adlib, que se celebra a Eivissa el pròxim mes de juny, s’ha volgut retre homenatge a totes aquelles brodadores que durant dècades, anteriorment, varen ser el germen de la moda eivissenca. Per aquest motiu, dissabte s’inaugura l’exposició ‘Moda a Eivissa: cosir i vestir’.

La passarel·la Adlib va nèixer l’any 71, però segons les organitzadores de l’exposició és una de les conseqüències de tot un treball de moltes dones anònimes de dècades enrere. El que es podrà visitar a la mostra de la sala d’exposicions del carrer Sant Jaume de Santa Eulària és una recopilació de peces prepassarel·la i informació després de més d’un centenar d’entrevistes per part de les comissaries, Lina Sansano i Neus Escandell.

‘Moda a Eivissa: cosir i vestir’ és un homenatge no només a les brodadores anònimes, sinó també a les botigues que varen oferir els primers dissenys més trencadors treballats per aquestes abans de la passarel·la. Es podrà gaudir des de dissabte fins al 12 de juny.

06/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris