X

Armengol i Negueruela promocionaran la seguretat sanitària de Balears a Berlín

Es pretén detallar als principals agents turístics germànics els plans del Govern i el sector vacacional

07/05/2021

Armengol i Negueruela promocionaran la seguretat sanitària de Balears a Berlín

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, viatja la pròxima setmana a Alemanya per a promocionar la seguretat sanitària de l’arxipèlag davant la pandèmia de covid i atreure turistes per a la campanya d’estiu.

Armengol, acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, té previst reunir-se a Berlín amb l’ambaixador d’Espanya en aquest país, Ricardo Martínez, i amb alts responsables de la patronal alemanya d’agències de viatges DRV i del turoperador TUI.

Fonts del Govern han explicat que el propòsit de la visita, que es prolongarà de dilluns a dimecres, és detallar als principals agents turístics germànics els plans del Govern i el sector vacacional de les illes per a reobrir el turisme de manera segura.

La cap de l’executiu ha explicat aquest divendres que, si manté la línia actual, amb descens de casos de covid-19 i acceleració en l’administració de vacunes, Balears estarà en condicions de rebre turistes internacionals de manera massiva a partir de juny.

Avui dia, l’arxipèlag té una incidència acumulada en 14 dies de 60 casos per cada 100.000 habitants i el 27% de la població diana ha rebut almenys una dosi de la vacuna.

07/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris