X

Pau Cendrós apel·la al factor Sa Pobla per superar un duel definitiu

La victòria contra el Melilla és l'únic camí possible si el Poblense vol jugar la temporada que ve a la Segona Divisió RFEF

08/05/2021

Pau Cendrós apel·la al factor Sa Pobla per superar un duel definitiu

Aquest diumenge a les 12 del migdia i en directe per IB3 Televisió viurem la primera de les 3 finals que té el Poblense en la seva lluita per una plaça a la Segona Divisió Federació. Després de dos desplaçaments seguits amb un bagatge d’un 1 punt de 6 possibles, l’equip rep el perillós Melilla. Situació límit com les que ha viscut moltes vegades el següent protagonista: Pau Cendrós.

Caure pot entrar dins l’equació, però aixecar-se és obligació si el Poblense no vol estar el curs 2021 2022 a la cinquena categoria del futbol espanyol. El concepte de final perd l’essència de tòpic amb vista al partit contra el Melilla. Pau Cendrós, veu autoritzada i experimentada, no amaga la importància del duel.

Cendrós, que ha assumit una plaça fixa a la rereguarda les darreres jornades, apunta al factor municipal de Sa Pobla. De les 1200 ànimes que demà podran entrar a l’estadi dependrà que el Melilla, líder del grup, pugui sentir por escènica.

 

08/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris