X

1.257 persones passen la malaltia a les Balears

En les darreres hores, 41 persones han donat positiu per COVID-19

08/05/2021

1.257 persones passen la malaltia a les Balears

En les darreres hores, 41 persones han donat positiu per COVID-19. Són un parell més que els curats. Entre ahir i avui s’han donat 36 altes. També s’ha notificat una nova mort però correspon al mes de març. Ara mateix, 1.257 persones passen la malaltia.

Pel que fa als hospitals, una persona que es trobava a planta a Mallorca ha rebut l’alta, però pel que fa la resta, no hi ha canvis. 22 persones continuen a l’UCI a Mallorca, 2 a Menorca i 3 a les Pitiüses.

El que també continua igual és la situació a les residènces de gent gran. Fa pràcticament tres mesos, des de l’11 de febrer, que no es dona cap contagi dins aquests centres. Ara mateix només hi ha dos professionals sanitaris que hi treballen que estiguin contagiats.

I per illes, només n’hi ha una que fa dies que ja no té cap contagi. Es tracta de Formentera. Allà, ja ho tenen tot a punt per relaxar algunes de les mesures vigents a partir de demà. La menor de les Pitiüses continuarà mantenint el nivell 1 d’alerta sanitària, per garantir la seguretat de cara a l’inici de la temporada d’estiu.

08/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris