X

Consulta els canvis que entren en vigor aquest diumenge

Un element que no es modifica és el toc de queda

08/05/2021

Consulta els canvis que entren en vigor aquest diumenge

A banda dels canvis a la restauració,són molts els canvis que entren en vigor. Però un element que no es modifica és el toc de queda, que es manté d’onze de la nit a 6 del matí.

Les reunions socials també continuen limitades: màxim 6 persones, tant a exteriors com interiors. Però si es fan a un interior, s’han de fer de màxim 2 nuclis de convivència.

Per entrar a les Illes des d’altres llocs d’Espanya, continuarà sent obligatori presentar un qüestionari i una prova diagnòstica. Els comerços, siguin grans o petits, podran obrir fins a les deu del vespre. El que canvia és la cabuda permesa. Del 100% a Formentera, Eivissa i Menorca. Però a Mallorca tindrà limitacions de cabuda. Els petits comerços, un 75% de la capacitat. I les grans superfícies, al 50%.

Les esglésies també podran omplir-se al 50 per cent. Ben igual que els teatres i sales de concerts. Als cinemes i circs tancats, la cabuda es rebaixa lleugerament, al 45%, i s’hi podran consumir aliments. L’esport a l’aire lliure i el senderisme es podrà fer en grups de fins a 15 persones, mentre que als gimnasos hi haurà més restriccions. I els esdeveniments especials també tindran normes específiques. Un exemple: les noces s’hauran de celebrar amb un màxim de 30 persones a l’exterior i 15 a l’interior.

 

 

08/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris