X

Dos motoristes moren en un greu accident a la Ma-30 cap a Son Ferriol

El conductor d'un altre vehicle ha estat traslladat a l'hospital Son Espases en estat greu

09/05/2021

Dos motoristes moren en un greu accident a la Ma-30 cap a Son Ferriol

Imatge de l'accident prop del nou pas elevat de la CLH.

Dues persones joves -de 18 i 19 anys- que circulaven en una motocicleta han mort i una persona ha resultat ferida de gravetat  aquest dissabte -poc abans de les 22 hores- en un accident a la Ma-30 cap a Son Ferriol (Palma), a la carretera que va des del Coll d’en Rabassa al centre comercial Alcampo, després d’una col·lisió múltiple on ocupants de diversos turismes implicats han resultat ferits, segons  informen els Bombers de Palma.

Fins al lloc es van desplaçar dues ambulàncies de suport vital avançat. La Guàrdia Civil investiga les causes de la col·lisió entre la motocicleta i diversos turismes. Segons els primers indicis, el conductor del turisme va perdre el control i va envair el carril annex col·lidint contra la motocicleta i provocant la caiguda mortal dels seus dos ocupants. Immediatament després el turisme ha col·lidit també amb una furgoneta, els ocupants de la qual no han sofert lesions de consideració.

Els dos ocupants de la moto van resultar morts en el lloc dels fets. La persona que va sofrir politraumatismes greus, un home de 49 anys, va ser traslladada a l’hospital Son Espases en estat greu, informa el 061. Els bombers de Palma l’han hagut de restacar de l’interior del cotxe.

En l’accident, hi van resultar ferides lleus altres persones.

09/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris