X

Unes 50 persones celebren el Dia d’Europa sembrant més de 200 arbusts a Son Fuster Nou

José Hila, batle de Palma, entre els participants

09/05/2021

Unes 50 persones celebren el Dia d’Europa sembrant més de 200 arbusts a Son Fuster Nou

Segons ha informat l’Ajuntament de Palma aquest diumenge en una nota de premsa, unes 50 persones han participat aquesta jornada en la sembra de 215 plantes arbustives oberta a la ciutadania que ha tingut lloc en dos torns, per a complir les mesures de seguretat imposades amb motiu de la COVID-19 i evitar aglomeracions, en l’espai públic de Son Fuster Nou. Així, unes 20 persones han participat en el primer torn, que s’ha iniciat a les 10h, i unes 30 en el segon torn, que s’ha iniciat a les 11.30h.

Entre els participants han estat presents el batle de Palma, Jose Hila, juntament amb la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor; el regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira; representants de l’entitat Col·lectiu Palma Verd i veïns de l’Associació Són Fuster Nou-Les Palmeres.

Durant tot el matí s’han sembrat 50 exemplars de belia grandiflora, 10 unitats de Carissa macrocarpa, 40 unitats de Gaura lindhimeiri, 50 unitats de lantana montevidensis, 40 unitats de Plumbago capensis i quatre unitats d’Hibiscos syriacus.

Així mateix, atenent una petició de l’Associació Veïnal Són Fuster-Les Palmeres, s’ha sembrat un lledoner en l’espai que ocupava la caseta d’obres que l’àrea d’Infraestructures va derrocar per a donar resposta a una petició veïnal. I, a petició d’una nena, Elena Sánchez, s’ha sembrat també un exemplar de l’arbre de l’amor (Cercis siliquastrum).

Aquesta iniciativa forma part de les accions que l’Ajuntament de Palma duu a terme aquest diumenge 9 de maig per a commemorar el Dia d’Europa. Així, aquesta jornada a partir de les 21h s’il·luminarà de color blau la façana de Cort, el castell de Bellver i la font de la plaça de la Reina.

Cal recordar que la sembra d’arbres com la d’aquest diumenge compta també amb el suport de l’entitat #Unárbolporeuropa, una iniciativa a la qual ja s’han sumat 400 ajuntaments i amb la qual es reafirma el compromís de Palma amb el medi ambient i la sostenibilitat.

09/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris