L’Hestia Menorca torna de Gijón amb una renda de 14 punts i s’encamina cap als quarts de final

Un sublim Pitu Jiménez, amb 16 punts en 12 minuts, orienta la millor versió de l'equip (70-84); menorquins i asturians es juguen dimarts (20 hores) l'accés a la següent eliminatòria

09/05/2021

Al play-off d’ascens de la LEB Plata, l’Hestia Menorca ha aconseguit una meritòria renda de 14 punts en el partit d’anada dels vuitens de final, a la pista del Círculo Gijón (70-84). L’equip de Bintalfa, després de 24 dies sense competir, va estar a l’alçada d’un rival físicament més sencer. Víctor Moreno, amb 13 punts al descans, va mantenir l’equilibri, 39-39.

I a la tornada, un nom per sobre la resta, el de Jorge “Pitu” Jiménez. El capità -que s’havia perdut els dos darrers partits per una sobrecàrrega a la planta del peu- va aparèixer al tercer quart per trencar el partit amb 16 punts en 12 minuts. Drew Guebert en va fer 16 més i l’Hestia arribà a estar 21 punts amunt (58-79). Finalment van ser 14 punts, els que hauran de defensar dimarts per eliminar els asturians.

L’entrenador Javier Zamora destacà l’esforç físic i mental fet pels jugadors, després de pasar el confinament pel brot de coronavirus, però també recordà que encara no hi ha res a celebrar i que espera que la versió de l’equip dimarts, a partir de les 20 hores, sigui la del tercer quart a Gijón.