Només un miracle futbolístic pot salvar el Poblense de la 3a Divisió RFEF

Els d'Óscar Troya empaten sense gols davant el Melilla en un partit molt condicionat per la polèmica expulsió de Raúl Beneit al minut 42

09/05/2021

El Poblense ha perdut quasi totes les opcions de jugar la temporada que ve a la segona divisió Federació després d’un empat sense gols contra el Melilla. A la primera part Imanol ha estat providencial per evitar la diana de Muñoz. La rèplica blaugrana la protagonitza Mateu Ferrer, a qui el pal ha negat l’1 a 0.El duel ha estat igualat fins que ha canviat completament al minut 42 amb l’expulsió de Raul Beneit per una falta al mig del camp. Amb inferioritat, els de Troya ho han intentat al segon temps sense fortuna i són virtualment equip de tercera divisió federació. L’única possibilitat que tenen els poblers  és guanyar els dos darrers partits contra Villarobledo i Socuéllamos i, a més, esperar altres resultats .