X

Mercedes Garrido: “Entre consumició i consumició, als bars s’ha de dur la mascareta”

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Mercedes Garrido, reconeix que s'hauria d'haver mantingut l'Estat d'Alarma

10/05/2021

Mercedes Garrido: “Entre consumició i consumició, als bars s’ha de dur la mascareta”

/EFE

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Mercedes Garrido, ha reconegut que s’hauria d’haver mantingut l’Estat d’Alarma més temps, “fins aconseguir la immunització dels més vulnerables”. Ho ha dit a l’entrevista realitzada a l’Informatiu matí d’IB3 Ràdio en referència a les concentracions que s’han produït aquest cap de setmana a les grans ciutats, sense mantenir les mesures de seguretat, per celebrar la fi de l’estat d’alarma. Tot i això Garrido celebra haver tingut, a Balears, l’aval de la Justícia.

Garrido espera que els aldarulls que es varen produir a Palma la nit de dissabte fossin un cas puntual. Els fets han deixat 16 detinguts per enfrontaments amb la policia en protesta pel manteniment de les mesures restrictives tot i l’aixecament de l’estat d’alarma.

La Consellera ha insistit que la mesura més important que tenim a l’abast és la màscara, i ha deixat clar que els restauradors han de col·laborar exigint als clients que se la posin. A més, diu Garrido: “Arribar a un bar, asseure’s i llevar-se la màscara no és el que s’ha de fer. Fins que no arribi la consumició no s’ha de retirar”.

10/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris