X

Es multipliquen les festes il·legals després de decaure l’estat d’alarma

Continuen als calabossos els 16 detinguts en una concentració no autoritzada a Palma, on resultaren ferits quatre agents de policia

10/05/2021

Es multipliquen les festes il·legals després de decaure l’estat d’alarma

Les festes s'han repetit a gairebé tot el territori espanyol. /ELOY ALONSO

La Policia Nacional ha aixecat 119 actes per incompliments de la normativa anticovid a Balears al llarg del cap de setmana, i ha interromput dues festes que s’estaven celebrant a Palma, una d’elles amb DJ inclòs.

De les 119 actes de sanció iniciades el cap de setmana, 45 ho han estat per infraccions comeses el divendres, 65 en dissabte i 9 el diumenge, segons dades de la Prefectura Superior de Balears.

El divendres, els agents van aixecar 33 actes a Palma, 11 a Ciutadella i una a Manacor; el dissabte 58 a Palma, 6 a Ciutadella i una a Eivissa; i el diumenge van ser 4 a Palma, 2 a Manacor i 3 a Maó.

Durant el cap de setmana, a Palma s’han dut a terme 45 actuacions i inspeccions conjuntes del Grup Alazán de Policia Nacional, la Patrulla Verda de Policia Local i quatre inspectores de les Conselleries de Turisme i Sanitat del Govern Balear.

Es va intervenir en diverses reunions de persones en via pública sense respectar mesures sanitàries, així com en festes il·legals.

En concret, el dissabte es va intervenir en una festa en un local situat en un polígon de Palma amb nombroses persones, així com amb DJ. Els assistents no portaven mascareta, per la qual cosa es va obrir acta, es va precintar el local i es va suspendre la festa.

També el dissabte, a les 21.15 hores, es va intervenir en una festa en una casa okupa en el barri de Pere Garau, i es varen obrir 7 actes de sanció.

De fet, aquest dissabte, a Palma, 16 persones han estat detingudes i quatre agents de policia ressultaren ferits després d’una concentració d’unes 300 persones contràries a les restriccions preventives de la covid-19.

10/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris