X

El govern ofereix una assegurança de repatriació gratuïta a tots els turistes

Aquests dies presentarà el paquet de seguretat al sector turístic alemany

10/05/2021

El govern ofereix una assegurança de repatriació gratuïta a tots els turistes

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller de Turisme, Iago Negueruela, han viatjat avui horabaixa a Alemanya per explicar als operadors turístics, i a l’opinió pública, la seguretat sanitària que ofereixen les Illes.

L’element més innovador del safety pack o paquet de seguretat que oferirà el Govern a tots els turistes que visitin les Illes i s’allotgin en un establiment reglat és l’assegurança Covid. Serà gratuïta per als visitants tant nacionals com internacionals i cobrirà la seva repatriació o retorn al seu domicili habitual en cas de contagiar-se pel virus. Tendrà una cobertura de fins a 15 mil euros amb carència de 24 hores. A més, també s’hi inclou servei d’intèrpret, indemnització per prolongació de l’estada i permanència gratuïta als hotels pont com ja es va fer la temporada passada.

D’altra banda, s’estableix un preu màxim per a turistes i residents de 75 euros per a proves PCR i 30 per al test d’antígens. Es posarà també a disposició dels visitants una aplicació mòbil per conèixer en temps real l’ocupació de les platges que emetrà una alerta al 112 quan una platja arribi al 70 per cent de la cabuda.

Les empreses podran realitzar proves Covid als seus treballadors mitjançant les mútues de manera voluntària. Aquest paquet de seguretat, juntament amb informació específica per als turistes a traves de la web de lllesbalears.travel, és el que Francina Armengol i el conseller de Turisme, Iago Negueruela explicaran aquest dies a Berlín a operadors turístics, l’ambaixada espanyola i mitjans de comunicació alemanys.

10/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris