X

Maluma actuarà a Mallorca en un concert amb PCR negatives i test d’antígens

Serà l'11 de juliol  a la plaça de Toros de Palma, en el marc de la seva gira mundial 'Papi Juancho'

11/05/2021

Maluma actuarà a Mallorca en un concert amb PCR negatives i test d’antígens

Maluma actuarà a Mallorca el pròxim 11 de juliol de 2021, a la plaça de Toros de Palma, en el marc de la seva gira mundial ‘Papi Juancho’.

El concert se celebrarà a l’aire lliure i els assistents hauran de presentar un prova PCR negativa realitzada 24 hores amb anterioritat al concert o realitzar un test d’antígens durant les hores prèvies al mateix mitjançant reserva a través de l’app mòbil de l’esdeveniment.

El concert es desenvoluparà en quatre zones delimitades per colors i s’oferirà als assistents una màscara FFP2 del color de la zona habilitada per a cadascun dels quatre tipus d’entrades disponibles. Els assistents al concert hauran de romandre en tot moment en la zona assignada i en cadascuna d’elles s’habilitarà una barra i una zona delimitada amb control d’accés i aforament per a consumir. Els assistents hauran d’usar la màscara facilitada per l’organització en tot moment. Beure o fumar fora de les zones habilitades per a tal fi no estarà permès. Es farà control de temperatura en accedir a les instal·lacions i hi haurà gel hidroalcohòlic en tot el recinte per a ús públic.

Les entrades al concert inclouen la prova d’antígens i seran d’ús personal i intransferible a partir de les 72 hores prèvies a la celebració del concert.

11/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris