X

Paula Mas, millor recepcionista hotelera de Formació Professional a Balears

És la primera edició dels Balearskills que incorpora la modalitat de recepció hotelera

12/05/2021

Paula Mas, millor recepcionista hotelera de Formació Professional a Balears

Tres alumnes de tres centres educatius de Mallorca han competit avui capvespre per saber quina d’elles és la millor recepcionista hotelera de Formació Professional. Precisament, enguany és la primera edició dels Balearskills que incorpora la modalitat de recepció hotelera. Un concurs que s’ha duit a terme a l’IES Calvià. Paula Mas, estudiant de l’IES Calvià, ha estat la guanyadora. Per tant, serà la representant de les Balears en el certamen nacional Spainskills.

En total, són 64 alumnes de 27 centres de les Illes Balears els que competiran fins el proper 18 de maig en els Balearskills amb l’objectiu de demostrar les habilitats que han adquirit al llarg de la seva formació.  Es fan competicions  de 16 modalitats, que són totes a les quals pot participar l’alumnat de les Illes Balears per l’oferta actual de cicles.

Balearskills és la competició per excel·lència dels alumnes de formació professional de diferents especialitats que té lloc a les Illes Balears a partir de proves pràctiques dissenyades pels coordinadors de cada modalitat.

12/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris