X

Front comú de la societat eivissenca per evitar la gravació d’un reality de Netflix

El Consell ha demanat que es posposi el rodatge per poder assessorar la productora

12/05/2021

Front comú de la societat eivissenca per evitar la gravació d’un reality de Netflix

Front comú del Consell d’Eivissa, els ajuntaments i associacions culturals i veïnals per evitar la gravació d’un reality show de Netflix similar a ‘La isla de las tentaciones’, ambientat a l’illa. El Consell lamenta que s’ofereixi una imatge degradada d’Eivissa i ja s’ha posat en contacte amb la productora per posposar el rodatge.

L’any 2015 la societat eivissenca va aconseguir frenar la gravació d’Ibiza Shore, un reality de la MTV a l’estil de Gandía Shore. Ara, sis anys després, la plataforma Somos Ibiza ha iniciat una campanya per evitar el rodatge d’un reality de Netflix basat en sexe i infidelitats presentat per Mónica Naranjo.

El Consell d’Eivissa ha enviat aquesta setmana un escrit a la productora Fremantle perquè posposi la gravació, prevista pel juny. S’han oferit a assessorar-los per fer un producte més ajustat a l’illa i allunyat dels tòpics.

També els ajuntaments, nombroses associacions culturals, veïnals i fins i tot les discoteques s’han oposat en aquest reality. La productora tenia previst comptar amb 12 equips mòbils per gravar per tota l’illa, però per ara cap ajuntament ha rebut peticions per fer-ho.

12/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris