X

Primeres passes per reactivar la música en viu a Eivissa

El Festival Sueños de Libertad aspira a repetir l'experiència del concert de Love of Lesbian a Barcelona en la propera edició programada pel 23 i 24 de juliol.

13/05/2021

Primeres passes per reactivar la música en viu a Eivissa

La música en directe ha estat una de les grans damnificades de la pandèmia. Músics, promotors i tècnics a Eivissa es posen en marxa per tal de poder recuperar aquest sector amb vista a l’estiu. Els concerts a les Dàlies es programen de moment en format de “terrasses i públic assegut” mentre que el Festival Sueños de Libertad aspira a repetir l’experiència del concert de Love of Lesbian a Barcelona.

Test d’antígens previs a l’espectacle i 5.000 persones en un espai tancat, de peu, sense distància i amb mascareta. Resultat sanitari: 6 nous contagis i que no es varen produir allà. El gran èxit de l’experiment del concert de Love of Lesbian a Barcelona es va convertir en sinònim d’esperança per al sector. Les Dàlies a Eivissa, un dels espais tradicionals de musica en directe a l’illa, n’estudia la fórmula tot i que no espera poder aplicar-la encara.

Adrián Rodríguez, director del Festival Sueños de Libertad és més optimista: aspira a repetir l’experiència de Barcelona en la propera edició programada pel 23 i 24 de juliol.

Després de 2 anys d’aturada, “Sueños de Libertad” està previst que es celebri a la mateixa localització que la darrera edició del 2018, els molls comercials del port. Això sí amb mesures més reduides: la cabuda màxima seria d’unes 2.000 persones, la meitat que en aquella ocasió, hi hauria un escenari únic i entre 4 i 5 artistes. Ja té el vist i plau de l’Ajuntament. Ara, la pilota és a la teulada de la Conselleria de Salut.

13/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris