X

La proposta del Ministeri per al curs que ve: presencial a totes les etapes i amb mascareta

El Govern central proposa a les comunitats autònomes mantenir els 'grups bombolla' i la distància de seguretat entre alumnes i professors

13/05/2021

La proposta del Ministeri per al curs que ve: presencial a totes les etapes i amb mascareta

El Govern central proposa a les comunitats autònomes que el pròxim curs escolar sigui presencial a totes les etapes educatives i que es mantinguin les mesures de seguretat i higiene per a frenar contagis de COVID-19, com és l’ús de màscares, els ‘grups bombolla’ i la distància de seguretat entre alumnes i professors, encara que en aquest sentit planteja que en lloc de 1,5 metres de separació, es pugui reduir a 1,2 metres en alguns cursos.

Així ho posa de manifest el document ‘Proposada de mesures de prevenció, higiene i promoció de la salut enfront de COVID-19 per a centres educatius en el curs 2021-2022’, que ha estat redactat pels ministeris d’Educació i de Sanitat i remès a les comunitats autònomes.

Segons asseguren fonts del Ministeri d’Educació, el document és un esborrany que s’analitzarà aquesta tarda en la Comissió de Salut Pública i aquest divendres en la Comissió d’Educació. Serà el dimecres de la setmana que ve, dia 19, quan aquest document es traslladarà a les comunitats autònomes en una Conferència Interterritorial.

Abans de final de mes, el document ha d’haver estat consensuat entre tots els agents implicats. El Govern de les Illes ja fa feina en un escenari de màxima presencialitat per al curs 2021-2022.

13/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris