X

Cau la plataforma Twitch a tot Espanya i deixa ‘off line’ a milers d”streamers’

La causa del problema es trobaria en un error judicial

13/05/2021

Cau la plataforma Twitch a tot Espanya i deixa ‘off line’ a milers d”streamers’

Aquest dissabte el programa 'Zoom' d'IB3 Televisió emet 'Twitch, el negoci del directe'.

La plataforma de vídeos en directe per streaming, Twitch, ha patit una caiguda en el seu sistema a tots els usuaris d’Espanya. La mateixa plataforma ho ha informat a través del seu compte de Twitter:

https://twitter.com/TwitchSupport/status/1392871874397360131?s=20

Segons publica el web especialitzat en tecnologies de la comunicació i informació Xataka, la causa del problema es trobaria en un error judicial: “En compliment d’una sentència judicial les operadores han bloquejat aquest domini a petició de Telefónica Audiovisual, que ho ha sol·licitat per error”. De moment, alguns usuaris d’altres companyies telefòniques ja han pogut accedir a la plataforma i el mateix Ibai Llanos, l”streamer’ espanyol més famós, ha enviat consells per poder connectar-s’hi:

Precisament, aquest dissabte el programa ‘Zoom’ d’IB3 Televisió emet ‘Twitch, el negoci del directe’. Un reportatge sobre aquesta nova plataforma que ja atreu milers de seguidors arreu del país. Apareixeran els testimonis de joves com el mallorquí Lucas Rojo que ha arribat a guanyar 15.000 euros en un mes pels seus directes a Twitch, on comenta partides d’un videojoc. Però el negoci del directe implica sacrificis: “La vida d’un ‘streamer’ professional és dura. Li has de dedicar 10 o 12 hores al dia. És una vida de clausura. Has de saber gestionar la pressió”.

https://twitter.com/ZoomIB3/status/1392753949405585411?s=20

13/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris