X

ADLIB celebra el seu 50 aniversari amb una exposició retrospectiva

Amb més de quaranta vestits, es mostra l'evolució d'aquesta moda des de la primera desfilada, que es va celebrar el 1971

13/05/2021

ADLIB celebra el seu 50 aniversari amb una exposició retrospectiva

Una de les joies de la corona de l’exposició és el vestit d’Elio Verhayer, que ha estat cedit per la marca, i que és de la desfilada de moda Adlib de 1973, any en què van participar modistes d’alta costura. També hi formen part altres vestits icònics, com és el de Brigitte Attard, de la passarel·la de 1971, que va marcar els inicis d’aquesta moda. A la mostra queda patent com hi havia dissenyadors que es decantaven per una línia més tradicional i d’altres que triaven seguir les novetats que marcaven els cicles de la moda.

L’exposició es complementa amb vídeos als quals es pot accedir a través de codis QR situats a l’inici de cada dècada que ajuden a tenir una visió més completa de cada època. L’exposició, organitzada pel Consell d’Eivissa, es pot visitar al Far de ses Coves Blanques de Sant Antoni, de sis a nou de la tarda, de dilluns a dissabte fins al dia 26 de maig.

13/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris