X

Ryan Gibbons guanya la primera etapa de la Challenge 2021

El ciclista del Team Emirates ha culminat amb èxit l'escapada del dia

13/05/2021

Ryan Gibbons guanya la primera etapa de la Challenge 2021

La condició de córrer a casa els ha fet protagonistes. Lluís Mas, del Movistar Team, Xavi Cañellas, del Gios, i Mateu Estelrich, de l’Electro Hiper Europa, en el seu primer any com a professional. Cañellas ha estat fidel a la seva paraula i en els primers quilòmetres ha atacat per passar per ca seva, Puigpunyent, com a líder de la carrera.

Lluís Mas també s’ha deixat veure en les primeres places durant els primers 30 quilòmetres, i ha aconseguit l’esprint intermedi a Esporles. Els mallorquins han tengut el seu moment, però en la pujada del Coll d’en Bleda altres 7 corredors han protagonitzat l’escapada del dia. La lluita passaria a ser de 3, amb Gibbons, Delaplace i Bravo. Aquest darrer no ha estat capaç de seguir el ritme del sud-africà i el francès, que han lluitat per la victòria durant els darrers 30 quilòmetres fins a la línia de meta. Ryan Gibbons, del Team Emirates, ha estat el vencedor de la prova.

El millor mallorquí ha estat Lluís Mas, a 12 minuts del guanyador, mentre que Xavi Cañellas ha aconseguit el premi de muntanya. Demà serà el torn del Trofeu Serra de Tramuntana.

13/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris