X

La llagosta, protagonista de les darreres jornades gastronòmiques de CómeteMenorca

Sa Llagosta de Fornells, amb el Sol Repsol acabat d'estrenar, ha estat un dels tres restaurants que hi han participat

13/05/2021

La llagosta, protagonista de les darreres jornades gastronòmiques de CómeteMenorca

La llagosta és el producte estrella dels restaurants de Fornells, tradicionalment cuinada en caldereta. Però, les variades receptes del restaurant Sa Llagosta l’han fet mereixedor d’una distinció de la guia nacional Repsol. Aquesta setmana, ha obert les portes de la seva cuina als participants d’una jornada gastronòmica dedicada al producte per excel·lència de la mar de Menorca.

Amb el Sol Repsol acabat d’estrenar, el cuiner David Coca no podia faltar a les jornades gastronòmiques que Cómete Menorca ha dedicat aquesta setmana al producte que ell millor tracta. La seva simbiosi amb la pesca de Fornells i les seves tradicions els van dur a presentar la llagosta a la resina com a plat tradicional.

La infinitat de versions que Coca ofereix temporada rere temporada al seu restaurant i sempre innovant van quedar sintetitzades en tres plats més. L’entrepà de llagosta va sorprendre els participants a les jornades, pensades tant per a comensals locals com forans.

També van poder degustar un arròs amb llagosta i un cebiche amb aquest marisc com ingredient principal. La Lobster Experience, a la qual han participat tres restaurants de Menorca aquesta setmana, és una iniciativa enfocada a potenciar l’illa com a destinació gastronòmica.

 

 

13/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris