X

Escarrer insisteix a vacunar el sector turístic després dels majors de 50 anys

Melià entra a la primera línia de la Platja de Muro amb l'afiliació de l'hotel Playa Esperanza de 600 places

14/05/2021

Escarrer insisteix a vacunar el sector turístic després dels majors de 50 anys

El conseller delegat de Melià Hotels, Gabriel Escarrer, entrega la placa de filiació al president d'Esperanza Hoteles, José de Luna

“Estic encantat de vacunar a tots els meus empleats, ho estic fent a altres països i l’efecte que ha tingut en les reserves ha estat multiplicador”, insisteix el CEO de Melià Hotels, Gabriel Escarrer Jaume, des de la terrassa del darrer hotel que entra en l’òrbita de comercialització del gegant hoteler mallorquí: el Playa Esperanza Resort de Platja de Muro del veterà empresari i president de l’associació hotelera de la zona, José de Luna. “Com han fet altres països, després dels majors dels 50 anys, seria clau que es donàs preferència a la vacunació dels treballadors turístics”, diu Escarrer abans de reiterar per enèsima vegada que estaria disposat a fer-ho, dins els seus negocis, amb els seus doblers. Igualment, reclama que Espanya “avanci” quant al passaport o certificat de vacunació que aporti garanties a l’economia turística.

Melià estén aliances després d’obrir a principi de mes dos hotels a Mallorca (Magaluf i Illetes), dos a Menorca (Ciutadella i Ferreries) i dos a Santa Eulària, a Eivissa. Diu que ho fa per estar en el mercat, no per negoci, en aquesta encara incipient temporada. Admet que els darrers dies les reserves han estat molt bones però no llença coloms perquè “són sense dipòsit ni garantia” i podrien volar. Sobretot, apunta, d’un mercat alemany que “s’anima” i d’un espanyol que té al País Basc, Catalunya i Madrid, sobretot a aquesta darrera comunitat, els mercats emissors principals: “l’alegria per la reactivació econòmica madrilenya es nota”, apunta l’hereu de la nissaga Escarrer.

Amb el negoci amb Pepe de Luna d’Esperanza Hoteles, Melià passa a comercialitzar 600 habitacions en primera línia de mar de la Platja de Muro, en una zona nord mallorquina que, reconeix la cadena hotelera internacional, és una assignatura pendent, amb només un hotel en la segona línia a Alcúdia. Són noves places pel seu programa de comercialització directe, Melià Reward, que abans de la pandèmia va registrar més de 14 milions de clients fidelitzats que arribaren a suposar el 92% dels seus ingressos. Al Playa Esperanza, els clients arribaran aviat: gairebé la meitat de les 1.400 places disponibles s’ocuparan en cinc o sis dies, conclou el seu màxim responable de Luna.

14/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris