X

La Platja de Muro espera reactivar la temporada a partir del mes que ve

La majoria de negocis d'aquesta zona turística estan tancats, a l'espera de que obrin més hotels

14/05/2021

La Platja de Muro espera reactivar la temporada a partir del mes que ve

Els locals tancats són una mostra del que es pot trobar en aquests dies a Platja de Muro. La majoria dels negocis tenen la barrera baixada perquè depenen molt de les obertures dels hotels.

Ara mateix hi ha un 27% de la planta hotelera oberta i tancaran el mes de maig amb el 40% dels hotels oberts. Les previsions apunten a que tindran unes ocupacions mitjanes del 45%.

Aquesta zona, molt estimada entre els cicloturistes, ha patit molt les restriccions. Han perdut els europeus aficionats al ciclisme que venen majoritàriament entre febrer i mitjan maig. Segons ens expliquen a un negoci de lloguer de bicicletes, el perfil del client ha canviat. Aquests darrers mesos no han vengut alemanys, però si han tengut clients mallorquins.

Els negocis que estan oberts ja comencen a rebre, encara que tímidament, els primers clients. L’hotel Playa Esperanza obre avui portes. Els seus propietaris han materialitzat avui un acord amb la cadena Meliá, que s’encarregarà de la comercialització de les places hoteleres.

El seu conseller executiu, Gabriel Escarrer, apunta que en els darrers dies, el nivell de reserves és bastant bo. A mesura que passin les setmanes, aniran obrint més hotels, fins arribar al 94% de la planta oberta a final de juny.

14/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris