X

L’IMAS cerca 60 famílies per acollir infants

Cada família d'acollida compta amb el suport, l'assessorament i l'ajuda econòmica des de 400 fins a 1.200 euros per fer-se càrrec dels petits, segons les necessitats

15/05/2021

L’IMAS cerca 60 famílies per acollir infants

L’IMAS cerca 60 famílies per acollir infants. L’instiut Mallorquí d’Afers Socials fa la crida coincidint amb el Dia Internacional de la Família i l’IMAS fa una crida: necessiten més persones interessades a acollir infants. Necessiten 40 famílies per al programa Cangur, que són nins i nines d’entre 0 i 6 anys. Altres 10 famílies per al pla “Acoté”, que són menors no acompanyats d’entre 12 i 17 anys i 10 llars més que puguin acollir menuts amb necessitats especials.

A partir dels 25 anys ja es pot acollir. Com en Rafael, des de petit la seva família ha ajudat infants, i ara ell es fa càrrec d’una nina petita. També na Gisela, que tota la vida ha conviscut amb nins d’acollida. Amb només 30 anys se n’encarrega d’un de 3 i d’un nadó de 8 mesos. Sap que despendre’s d’ells serà dur, però la seva tasca és molt gratificant. I Ana, és mare biológica i ara té nins acollits de manera permanent. A casa seva han vicut més de 70.

Cada família d’acollida compta amb el suport, l’assessorament i l’ajuda econòmica des de 400 fins a 1.200 euros per fer-se càrrec dels petits, segons les necessitats.

15/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris