X

Nadal s’imposa a Opelka i ja espera rival per a la final de Roma

El mallorquí s'ha desfet de l'estadounidenc en dos sets (4-6, 4-6)

15/05/2021

Nadal s’imposa a Opelka i ja espera rival per a la final de Roma

Rafel Nadal jugarà aquest dilluns la final del Masters 1000 de Roma després d’imposar-se en semifinals a l’estadounidenc Reilly Opelka en dos sets (4-6, 4-6). Un partit seriós del nou vegades campió, concentrat i a bon nivell per a aprofitar els seus moments de treure avantatge.

En el quart joc Opelka disposava d’un break, però Nadal ha salvat quatre bolles de trencament. Els dubtes han continuat al següent joc, moment que ha aprofitat el manacorí per aconseguir el seu primer trencament. Aquest ha vengut seguit d’un joc en blanc per posar el 4a 2.

A Opelka li havia fallat la seva arma i ja noha tengut reacció. A més d’aprofitar la seva oportunitat, Nadal ha mostrat un bon repertori de cops, de primers serveis i rapidesa de cames. I així, una vegada més a meitat del set, ha arribat el segon i definitiu break. Significava l’1 a 3, i des d’aquest moment s’ha guanyat cada servei per al 6-4 final.

Nadal espera ara rival per a la final, que sortirà de l’enfrontament demà entre Novak Djokovic i Lorenzo Sonego, el primer italià que arriba a semifinals al torgenig des de l’any 2007. El mallorquí cercarà aconseguir el seu desè títol a Roma.

15/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris