X

Joan Cardona aspira a medalla en la seva estrena als Jocs Olímpics

"I, si pot ser, la medalla d'or", afirma el regatista maonès del RCN Palma, després d'aconseguir per a Espanya la plaça per a Tòquio a la classe Finn

16/05/2021

Joan Cardona aspira a medalla en la seva estrena als Jocs Olímpics

Joan Cardona ja té el seu bitllet per a Tòquio. El menorquí va arribar de Portugal on dimecres va aconseguir per a Espanya la plaça per als Jocs a la classe Finn. Ara descansa un parell de dies a Mallorca. Hem estat amb ell per saber si ja ha paït la bona noticia que serà el representant nacional a la cita olímpica.

Joan Cardona està preparat per afrontar els Jocs Olímpics de Tòquio. El menorquí va aconseguir a la Gold Cup de Porto (Portugal), dimecres passat, la plaça de la darrera classe que quedava per aconseguir a Espanya. El regatista maonès del Reial Club Nàutic de Palma va quedar subcampió del món i va ser també el millor Sub23 de la classe Finn.

Joan Cardona va quedar amb 15 punts d’avantatge sobre el seu màxim rival, l’únic que li podia prendre la plaça, el croat Milan Vujasinovic.

Serà la primera participació de Cardona a uns Jocs Olímpics. El dia 24 partirà cap a Santander per començar a preparar el seu nou repte.

16/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris