X

La UD Eivissa és a només un partit de creuar la porta de la segona divisió

El partit cau del costat blau cel després de 120 minuts de batalla sense gols amb el Castella gràcies a la condició de campions dels eivissencs

16/05/2021

La UD Eivissa és a només un partit de creuar la porta de la segona divisió

L’Eivissa ha allargat el somni de l’ascens. Ho ha fet amb patiment, però ja és a una passa de Segona.

El Madrid ha imposat un ritme molt elevat d’inici. Ha governat la pilota i el primer quart d’hora ha estat un monòleg blanc. Però l’Eivissa ha tengut les millors oportunitats. Primer, un tir sense direcció de Kike López. I poc més tard, i a pilota aturada, una rematada de cap de Goldar quan ho tenia tot a favor per marcar el primer. El central no encerta amb la porteria lliure de marcatge. Arribas ha tancat el primer temps amb un tir de falta que ha aturat Germán.

Un altra jugada d’estratègia ha permès l’equip de Carcedo acostar-se al gol al minut 50, però el tir de Javi Pérez s’ha sortit alt. L’Eivissa ha generat molt de perill des de les cantonades, i Goldar al minut 56, ha tengut una altra bona opció. Just abans que Davo hagi pogut fer el primer en el millor moment dels eivissencs. El conjunt de Carcedo s’ha llençat cap a la victòria al tram final, però el partit ha anat a la pròrroga.

Allà, el cansament i els nervis han passat factura. Una centrada de Rodado ha acostat l’Eivissa al gol, però Fuidias ha tret una autorematada de Gila a la línia. L’Eivissa ha patit al tram final, però ha sobreviscut al talent del filial del Madrid. Ha arribat al partit definitiu per a l’ascens a Segona.

16/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris