X

Platges plenes com en un dia d’estiu

Amb el bon temps, molta gent ha aprofitat per passar el dia a la platja. Però la gran afluència ha fet tancar tres cales a Calvià i una a Palma. A mitjan capvespre han reobert, però cal recordar que només es permet estar-hi fins a les 9 del vespre

16/05/2021

Platges plenes com en un dia d’estiu

Amb el bon temps, molta gent ha aprofitat per passar el dia a la platja. Però la gran afluència ha fet tancar tres cales a Calvià i una a Palma. A mitjan capvespre han reobert, però cal recordar que només es permet estar-hi fins a les 9 del vespre.

Devers les 12 del migdia i fins a les 5 i mitja del capvespre han tancat Cala Comtessa, Cala Xinxell i la platja del balneari d’Illetes, a Calvià. La capacitat permesa per garantir les mesures de seguretat s’ha superat i s’hi ha prohibit l’entrada. La Policia Local hi ha tallat també els accessos amb cotxe.

I a Palma, a les 12.30 ha tancat Cala Major. L’ocupació, que és de 1.250 persones ha arribat al 90 per cent. Finalment, ha reobert abans de les 5 de l’horabaixa.

I mateixa imatge avui, a la majoria d’indrets de Mallorca.

Diumenge 16 de maig i la platja tan plena com si fóssim a l’estiu. En alguns indrets de l’illa, el termòmetre ha superat els 30 graus i, per això, molts mallorquins han vingut a refrescar-se a la vorera de la mar. Sa Ràpita plena de para-sols, geleres i tovalloles, sembla un dia d’agost.

El vent del sut-oest a més ha animat a practicar el windsurf. La gent assegura que a la platja se senten més lliures, mantenen la distància de seguretat amb els banyistes i gaudeixen d’estones sense mascareta.

Els nins també s’ho han passat bé fent castells d’arena, jugant i nedant. Un dia en família i amics.

Avui altes temperatures i també radiació del sol molt elevada. La crema protectora ha estat indispensable per no cremar-se.

16/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris