X

Els restauradors de Capdepera enceten temporada turística amb la batucada medieval

Gabellins i estrangers amb segones residències al municipi omplen les terrasses

16/05/2021

Els restauradors de Capdepera enceten temporada turística amb la batucada medieval

La batucada ha estat l'única activitat del Mercat Medieval suspès. El recorregut ha anat del Castell a la plaça de l'Orient.

A diferència de l’any passat, la batucada ha pogut recórrer aquest cap de setmana els carrers de Capdepera. Aquest ha estat l’únic acte festiu del mercat medieval que, per segon any consecutiu, s’ha suspès.

“Estam molt contents perquè la gent ha respost, i ha sortit al carrer. El Mercat Medieval de Capdepera és una cosa que agrada molt”, explica Joan, un jove membre de la batucada mentre fa el recorregut del castell fins a la plaça de l’Orient.

Segons la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza, “el Mercat Medieval suposa l’inici de la temporada turística al municipi. I enguany, a diferència de l’any passat, s’ha començat a notar la reactivació econòmica. Les terrasses dels bars i restaurants s’han omplit i han començat a fer calaix. Ho ha afavorit que molts alemanys amb segones residències ja comencen a venir”.

Tot i que res té a veure amb un any habitual, els gabellins estan contents que la normalitat es vagi recuperant.

“Aquests dies tot ha anat molt bé. I si els clients ja poguessin entrar a l’interior dels locals encara hi aniria més”, diu Ramon Cámara, cambrer del restaurant L’Orient.

16/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris