X

La reactivació turística, amb comptagotes: Mallorca només té un 23% dels hotels oberts

17/05/2021

La reactivació turística, amb comptagotes: Mallorca només té un 23%25 dels hotels oberts

El TRH Tirant Playa Menorca. /DAVID ARQUIMBAU SINTES

La mateixa setmana que comença Fitur, les perspectives turístiques encara trontollen. La presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM) confirma “mínima reactivació”. “Ja es veu aquesta reactivació, és mínima, però hem començat a caminar. Les perspectives són positives però ara mateix hi ha 188 hotels oberts, no arriba al 23%”, ha dit Frontera al programa ‘Al Dia’ d’IB3 Ràdio.

Pel que fa al turisme internacional, i a un dels principals països emissors fins ara, el britànic: “No esperam de moment activitat per part del mercat britànic. El Regne Unit ens té en semàfor ambre. Les variables que tenen en compte eren bones excepte pel que fa a la vacunació. Esperem que dia 7 de juny, quan facin la revisió, la vacunació hagi millorat”.

Per una altra part, “el turisme nacional tampoc està sent receptiu. Hi ha més recerques, però no s’ha traduït en reserves. Hem d’incentivar la promoció, facilitar la connectivitat i que els preus siguin competitius”. La reactivació turística, a compte gotes: “Mallorca només té un 23% dels hotels oberts”.

17/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris